-->

9. juli 2009

Oslo - Molde økes alt før åpning

Allerede før åpningen av Norwegians nye rute mellom Oslo og Molde, har selskapet bestemt seg for å øke fra to til tre daglige avganger i hver retning. Et godt forhåndssalg av billetter og ønsker fra markedet om en tredje avgang har fått selskapet til å sette opp en formiddagsavgang.


Norwegian tar konsekvensen av sterke ønsker fra Molderegionen og setter opp ytterligere en avgang mellom Molde og Oslo. Ruten åpner 20. august og skulle opprinnelig ha to daglige avganger. Fra 1. september vil Norwegian fly tre daglige avganger til og fra Molde.

- Vi har fått sterke ønsker fra markedet om økning i antall avganger på ruten til Molde. Samtidig er vi så godt fornøyd med forhåndssalget til at vi mener det er grunnlag for en tredje avgang. Gjennom lave priser og flere avganger på Molderuten, mener vi at vi kan skape ennå større besparelser for næringslivet og fritidsmarkedet. I tillegg tror vi på at dette vil gi en veldig positiv utvikling for reiselivet i regionen, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian, i en kommentar til osloairports.com.

Den tredje avgangen vil gå fra Oslo klokken 13:55 med retur fra Molde klokken 1510, mandag til fredag.

Her er mer informasjon om selskapets Moldesatsing og øvrige rutetider

Les også SAS kutter i Molde

Foto: osloairports.com

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart