-->

16. juli 2009

Torp bekrefter fire nye ruter

Sandefjord lufthavn Torp bekrefter nå i en pressemelding at de får fire nye ruter i sitt nett, med det irske lavprisselskapet Ryanair. Markedssjef Tine Kleive-Mathisen gir en rask orientering om destinasjonene, frekvensen av fly dit, og oppstartdato for rutene.
Paris (Beauvais)
– verdens mest populære reisemål!
Endelig direkte fra Torp! Oppleve Eiffeltårnet, Notre-Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Sacré Coeur (kirken dedikert til Jesus hellige hjerte),
Louvre, Pompidou-senteret, Disneyland. Ja rekken av severdigheter i denne fantastiske by er uendelig.
Daglige direktefly fra Torp fra 16. september

Roma (Ciampino) - En av Europas aller vakreste byer!
I Roma står severdighetene i kø og byen byr på en rekke fantastiske inntrykk, som ruinene på Forum Romanum, Colosseum, Peterskirken,
Vatikanet, Pantheon, Trevifontenen, Spansketrappen eller Piazza Novona. Her venter det deg en uforglemmelig storbyferie.
Alle veier fører til Rom – nå endelig direkte fra Torp 3 dager i uken fra 3. november

Krakow
Polens nest største by med 1,2 millioner innbyggere. Byen regnes som en av de vakreste i Europa, og er skrevet inn på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Byen regnes som Polens kulturhovedstad og var Europeisk Kulturby i år 2000, og besøkes årlig av 7 millioner turister.
Byen har været Polens ledene senter for vitenskap, kultur og kunst og var hovedstad fra middelalderen og frem til 1609, da hovedstaden ble flyttet til Warszawa.
4 ukentlige avganger fra 3. november

Lódz
Lódz er Polens tredje største by. Byen er hovedsenter for tekstil- og filmindustrien samt elektronikk- og underholdningsbransjen i Polen.
Byen har en verdensberømt filmhøyskole, universiteter, teatre, museer og er et viktig akademisk og kulturelt senter i Polen.
Byene var etter andre verdenskrig Polens uformelle hovedstad frem til gjenoppbyggelsen av Warszawa. Lódz har ca 1,1 million innbyggere.
3 ukentlige avganger fra 2. november.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart