-->

17. juli 2009

Flere selskap på vei til Rygge ?

Markedssjef ved MLR, Silje Thoresen, røper at det jobbes for å få enda en aktør på banen, og da vil hensynet til næringslivet veie tungt med tanke på nye destinasjoner.
Overfor Radio Moss avslører Thoresen i dag at Ryanair ikke nødvendigvis er siste flyselskap som slutter seg til Moss Lufthavn Rygge. Hun bekrefter at det jobbes kontinuerlig med å få utvidet rutetilbudet, og da gjerne i form av et fullserviceflyselskap.

- Vi har i tillegg til fokus på lavpris og billige ruter til populære destinasjoner i Europa, har vi også fokus på næringslivsetableringen og vil jobbe med å få til flere destinasjoner som er tilpasset næringslivet. Dette håper vi å få på plass i løpet av kort tid.

Ufortjent dårlig rykte
Thoresen kan også berolige flyreisende som har hørt mye rare rykter om billigselskapet som nå inntar flyplassen.
- Ryanair er ikke noe dårlig selskap. Dette er et lavprisselskap som også elsker å harselere litt med sin lavprispolitikk også i media. Sånn sett kan vel veldig mange ha fått et dårlig inntrykk kanskje, men jeg oppfordrer alle til å prøve Ryanair. Prisene er billige, sikkerhetsperspektivet er på topp, og destinasjonene er veldig spennende. At man må betale for å gå på do er bare fleip. Filosofien til selskapet er at det skal være billig å fly, sier Thoresen.

Utrolig fornøyde
Det er et døgn siden Ryanair la ut billetter for salg til sine syv nye destinasjoner i Europa, og allerede er de svært fornøyde med responsen på billettene melder moss-avis.no
- Vi er rett og slett utrolig fornøyde! Responsen har vært helt fenomenal og salget har gått unna, forteller Erik Elmsater, salgs- og markedssjef for Norden i Ryanair til samme kilde.
Elmsater kan fortelle at salget av billetter har sprengt hva flyselskapet forventet på forhånd.
- Salget har så langt gått ut over alle medianer fra tidligere lanseringer vi har hatt, og dette er utrolig moro, forteller Elmsater.
Elmsater begrunner noe av responsen med at Ryanair har fått stor oppmerksomhet rundt sin satsning på MLR de siste dagene.
- Det har vært en "hype" rundt vår oppstart og dette har nok noe å si for det strålende resultatet. Vi er utrolig fornøyde med at mange vil reise med oss til de nye destinasjonene, avrunder Elmsater.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart