-->

4. august 2009

SAS i Europatoppen i sommer

I en internasjonal statistikk har SAS vært blant Europas aller beste til å få ferielystne passasjerer frem i tide i sommer.
SAS har vært Norges mest punktlige flyselskap i flere år. I juli er selskapet også rangert som Europas tredje mest punktlige flyselskap.

Det viser statistikken til FlightStats, som har undersøkt nær 7.000 norske SAS-flygninger. Hele 93,72 prosent av disse kom frem til bestemmelsesstedet på oppsatt rutetid eller før.

Sommerfulle fly
- Det er viktig for oss at vi holder det vi lover kundene våre. Det de er mest opptatt av er at vi skal få dem frem til viktige avtaler og gode opplevelser i tide. Til tross for fellesferie, sommerfulle fly og svært tett trafikk til europeiske feriebyer er vi helt i Europatoppen. Det er en skikkelig fjær i hatten for alle våre ansatte, sier kommunikasjonsdirektør for SAS i Norge, Thomas Midteide i en kommentar til osloairports.com.

Når et fly kommer inn til parkering starter stoppeklokken og kampen mot sekundene for å få flyet klart til avgang igjen. Opp til 180 passasjerer skal av, og det skal ryddes og gjennomføres sikkerhetssjekk før flyet er klart til nye passasjerer. I tillegg skal flyet ha drivstoff, mat, teknisk sjekk og mye mer i løpet av en kort halvtime.

Foto: SAS


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart