-->

4. august 2009

Sun Air utvider mellom Oslo og Jylland

SUN-AIR of Scandinavia utvider fra 2. september 2009 antallet avganger mellom Oslo-Århus og Oslo-Aalborg. Den danske British Airwayspartneren vil da får 30 ukentlige avganger mellom Norge og Jylland. De nye avgangene kommer midt på dagen, og tidlig om ettermiddagene.

I dag har SUN-AIR 11 flyvninger til både Aalborg og Århus fra Oslo-Gardermoen. Nå økes antallet med ytterligere fire avganger i uken på begge rutene. Selskapet vil da få tilsammen 30 ukentlige returflyvninger mellom Norge og Jylland.

- Vi har ytt tjenester for passasjerer mellom Oslo og Jylland i 18 år, og ser at det er behov for flere avganger på andre tidspunkt enn når flyene går i dag,” sier underdirektør Kristian Tvergaard til nettstedet boarding.no.

Det startet for 18 år siden med ruten Aarhus - Oslo og for 10 år siden kom også Aalborg - Oslo med på rutekartet. Selskapet har også fløyet mellom Oslo og Billund, men trakk seg ut da det ble tre operatører på denne ruten. Etter konkursen i Sterling Airlines har Cimber Sterling vært alene på ruten, noe som har fått selskapet til å kikke på ruten igjen.

- SUN-AIR er den største operatøren fra Oslo til Jylland, og den posisjonen vil vi beholde, fortsetter han og viser til satsingen på Oslo - Aarhus og Oslo - Aalborg.
- Derfor utvider vi med avganger som er tilpasset forretningsfolk.

Det blir flere flyvninger både onsdag, torsdag, fredag og søndag til både Aalborg og Århus.

Foto: Sun Air

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart