-->

4. august 2009

Rygge - Stockholm med Ryanair

Enda flere ruter kommer nå på kartet i fra Moss lufthavn Rygge. I slutten av oktober er det den etterlengtede Stockholmsruten som endelig blir en realitet. 25. oktober letter første fly, det blir to daglige avganger, morgen og kveld, alle dager.
OPPDATERT 05.08.09
Under dagens pressekonferanse på Moss lufthavn Rygge bekreftet Ryanairs salgs- og markedsføringssjef for Norden, Erik Elmsäter den nye ruten som kommer 25. oktober i år mellom Rygge og Stockholm Skavsta. Ingen andre ruter ble lansert i dag.

Den nye ruten til Stockholm presenteres på en pressekonferanse i morgen onsdag, på Moss lufthavn. Der vil Ryanairs salgs- og markedsføringssjef for Norden, Erik Elmsäter, være til stede og presentere den nye Stockholmsruta, og muligens noen flere destinasjoner, München (Memmingen) er en het kandidat på ryktebørsen.

Den nye ruten trafikeres ikke direkte til Stockholm by, men til flyplassen med Ryanairnavnet Stockholm lufthavn Skavsta, som ligger om lag 10 mil sør for Stockholm. Skavsta er selskapets Nordenbase, og der i fra er det Ryanairruter til i underkant av 40 andre destinasjoner.

Den nye Stockholsruten, som allerede nå kan bestilles på Ryanair.com får to daglige avganger til og fra Rygge. Det blir en tur om morgenen 08.25 med ankomst 09.25 og en tur på kvelden som letter 19.05 og som lander 20.05

Flygningene fra Stockholm til Rygge vil gå 07.00 om morgenen med ankomst 08.00, og den andre kveldsflyet vil gå fra Sverige 17.40 med ankomst Rygge 18.40

Flyplassen opereres også av selskapene Wizz Air, i Norge kjent fra Torp og senere i år også fra Bergen, samt selskapet Gotlandsflyg. I tillegg er det chartertrafikk på Skavsta.

Dette er Skavsta lufthavn sine nettsider.

Slik reiser du til og fra flyplassen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart