-->

28. september 2009

Ny gastropub på Torp

I dag åpnet Gastro Pub & Spiseri som er Sandefjord lufthavns nyeste pub- og serveringskonsept. Gastro er etablert like ved inngangen og vil ha inngang ifra både ut og innsiden av terminalen og egen uteservering.
Konseptet er et lekkert engelsk pub konsept hvor innredning, design og detaljer er hentet ifra opplevelsesdesign og engelske Andy Thornthon, og det hele blir akkompagnert av ordentlig rustikk pubmat som saftige burgere, ekte fish & chips, sprøe salater og påsmurte durumbaguetter med festfyll. Daglig leder Marius Johansen som er utdannet sommelier vil sørge for at utvalget av godt øl og annen drikke vil friste de reisende enten de er på vei til fotballkamp i England, shopping i Italia eller en romantisk tur til Paris. Gastro Pub & Spiseri vil være et nytt naturlig treffsted før reisen, hvor du som reisende skal oppleve utmerket vertskap, noe godt i glasset og en lekker matbit i uformelle og trivelige lokaler

Det er Umoe Catering som står bak Gastro Pub etter at de vant tilbudskonkurransen hvor det var stor interesse for driften av den nye puben på Torp.

Umoe har tidligere i år overtatt kafeen på innland og utland, hvor de vil innføre et foodcourt konsept med ”paraply” navnet Fresh & Tasty, som inneholder Peppes Pizza, La Baguette og Café Opus, I tillegg vil de etablere to barer på rød sone (dvs utenriks) en i tilknytning til bespisningskonseptet og et separat nytt areal.


Bildet viser Alf Reidar Fjeld, adm.dir ved Sandefjord Lufthavn AS og Ronny Gjøse, direktør UCC lufthavnservering Norge ved dagens åpning av Gastro Pub & Spiseri.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart