-->

13. september 2009

Thai øker, daglige avganger til Bangkok

Thai Airways sine flyvninger mellom Gardermoen og Bangkok har vært en suksess helt siden de startet opp i sommer. Nå kommer større fly og daglige avganger.15. juni i år startet Thai Airways sine flyvninger mellom Oslo og Bangkok med en 215 seters Airbus 340-500. Helt siden oppstarten av denne ruta har Thai hatt et godt belegg på sine fem ukentlige avganger, ofte er 90% av setene på en flyvning solgt.

Som en konsekvens av etterspørselen etter seter, setter Thai inn et større fly av typen Boeing 777-200ER med plass til 292 passasjerer ombord. Det nye flyet begynner å trafikere på Gardermoen 25. oktober når vinteprogrammet starter opp.

I tillegg til større fly blir det daglige avganger til Bangkok, mot nåværende fem ukentlige turer. Med det nye flyet og økt frekvens kan Thai Airways tilby 2044 ukentlige seter til Thailand, en av reiseglade nordmenns favorittdestinasjoner.

Avgang fra Oslo er 14:15, med ankomst Bangkok 06:10 (lokal tid). Returen går fra Bangkok 00:35 (lokal tid) og ankommer Oslo klokken 07:25. Tidene er tilpasset Thai Airways ruter videre til andre destinasjoner i Asia, Australia og New Zealand.
Thai Airways har tre klasser ombord; turist-, premium- og businessklasse.

Foto: ukjent

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart