-->

10. november 2009

SAS lander på rutetabellen

SAS holder stand på toppen av flyselskap som lander på rett tidspunkt.
Det amerikanske selskapet Flightstats som måler punktligheten på fly og flyplasser verden over, og som leverer diverse søketjenester tilknyttet luftfart, har nylig lagt fram oktobertallene.For SAS er dette igjen hyggelige tall å lese. Selskapet er i oktober måned det selskapet som leverer best punktlighetsresultater av de store europeiske flyselskapene.

Av 21.815 flyvninger, er 19.727 av dem i rute når de lander, det utgjør 90.44% av ankomstene.
Kun 15 stykk, eller 0.24% av flyvningene ble kansellert i oktober. Totalt lander SAS på en fjerde plass, men selskapene som ligger foran er regionale selskap som i forrige måned fløy mellom 144 og 1731 turer, altså langt under vårt eget skandinaviske selskap.

Widerøe lander fire plasser bak, der er 89.85% i rute, mens Norwegian er nede på 23 plass av 50 målte, europeiske selskap.
Aller bakerst på lista lander Turkish Airlines, Meridiana og Olympic Air, med et brak.

For alle selskapene sett under ett, er 80.66% av flyene parkert ved gate etter rutetabellen.


Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.

Foto: SAS

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart