-->

2. desember 2009

Flytoget setter omsetningsrekord

Aldri før har så mange foretrukket Flytoget som transportmiddel til og fra Oslo Lufthavn. Billettomsetningen i oktober var på hele 78 millioner som er ny månedsrekord - og den positive trenden fortsetter i november. Nå økes kapasiteten for å møte julerushet.

Etter finanskrise og måneder med nedgang registrerer Flytoget nå en vekst i trafikken mellom Drammen og Oslo Lufthavn. De siste 4 ukene har selskapet opplevd en økning på 9,1% i omsetningen sammenlignet med i fjor, mot en nedgang hittil i år på 0,7%.

Takket være den vellykkede utvidelsen til Drammen satte Flytoget omsetningsrekord i september på hele 75,2 MNOK. Men allerede i oktober ble denne rekorden erstattet med enda bedre resultater og en omsetning på 78 MNOK. Omsetningen per uke i november tegner vel så høyt som rekordmåneden oktober, men Flytoget forventer ingen ny rekord siden november har en dag mindre enn oktober.

- Det er med stor glede vi ser på den positive utviklingen av trafikken i høst. Nå er vi spente på pågangen de neste ukene og juletrafikken. Vi har rustet opp og forberedt oss godt på å frakte mange passasjerer i julestria, forteller administrerende direktør Linda Bernander Silseth, til osloairports.com.

Utvider kapasiteten
For å ta unna trafikken har Flytoget investert 572 MNOK i nye togvogner. Antallet seter økes med opptil 160 på hver avgang noe som betyr slutt på ståplasser og trengsel på populære avganger.

I desember øker Flytoget bemanningen og kjører alle togsett kontinuerlig for å frakte folk hjem til jul. Det blir satt ekstra fokus på å håndtere bagasjen til opptil 25.000 passasjerer på en god førjulsdag.

Les også: Avvik i Flytogets produksjon 5. 0g 6. desember

Les også: Flytogets juleruter 2009

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart