-->

21. desember 2009

SAS tilbake til Malaga

Underskriftskampanje iverksatt av ferierende nordmenn, er blant flere ting som gjør at SAS vender tilbake til Malaga. I tillegg dobler selskapet operasjonene til Las Palmas og forbedrer avgangstidene betydelig på Alicanteruten som dermed får forbindelse til hele innenriksnettverket.




Den etterlengtede Malagaruten fra Oslo får oppstart dagen før palmesøndag, lørdag 27. mars. Den vil bli operert med Boeing 737, og vil ha avgangstider begge veier som gjør at reisende fra SAS-rutene i Nord-Norge også vil kunne nyte godt av det nye tilbudet.

- Vi opplever at SAS er høyt ønsket de fleste steder, men det hører med til sjeldenhetene at kravet om å få SAS tilbake er så stort som fra fastboende og ferierende nordmenn på Malaga. Her har man igangsatt en underskriftskampanje som har fått stor respons, sier Hallvard Bratberg som er områdesjef for SAS i Spania. SAS er garantisten for både punktlighet og god service, noe denne gruppen reisende har savnet ganske høylytt her nede, sier han.

Fra sommerprogrammets oppstart 28. mars, så vil SAS også begynne å fly til Las Palmas på onsdager, i tillegg til hver lørdag som var planen for sommeren 2010. Den populære feriedestinasjonen Alicante vil også bli mer tilgjengelig for flere nordmenn siden ruteendringen fra sommeprogrammet gjør at den henger godt sammen med det øvrige nettverket i Norge.

- Svært morsomt at vi kan imøtekomme ønskene fra Spaniaelskende nordmenn, sier salgs- og markedsdirektør for SAS i Norge, Stein Bemer avslutningsvis til Osloairports.com.

Rutetider fra Oslo til Malaga:
SK4683 fra Gardermoen kl 10:00 med ankomst Malaga 14:15 (daglig unntatt tirsdag, onsdag)
Retur Malaga med SK4684 kl 15:05, ankomst Oslo 19:15 (daglig unntatt tirsdag, onsdag)

Rutetidene fra Oslo til Las Palmas som kommer i tillegg til lørdagsavgangen:
Avgang SK4697 fra Gardermoen 09:25, ankomst Las Palmas 15:00 (onsdag)
retur las palmas med SK4698 kl 15:50, ankomst Oslo 21:25 (onsdag)

SAS' Spaniaprogram blir som følger:

Oslo-Alicante, daglig
Oslo-Malaga, fem ganger ukentlig (ny rute)
Oslo-Barcelona, fem ganger ukentlig
Oslo-Las Palmas, to ganger ukentlig (en ny avgang)

Les også: Ryanair starter Torp - Malaga

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart