-->

25. januar 2010

Morgenfly fra Rygge til London

fra 30. mars blir det mulig å reise på dagstur til London. Første fly med Ryanair går allerede klokka 06.50 på morgenen. Flyselskapet legger en av flyvningene til den engelske hovedstaden tildlig på morgene når nye ruter lanseres fra februar. Det gir muligheten for å reise på dagstur til London.
Under lanseringen av de nye rutene fra Moss Lufthavn Rygge før jul la Ryanair opp til to daglige avganger til London. Men ingen av flyene hadde avgang fra Rygge tidlig på morgenen. Nå har selskapet ombestemt seg og endret rutetidene fra ettermiddag til morgen. Det første flyet til London har nå fått avgangstid klokka 06.50 og lander 08.00 lokal tid. Fra Stansted tar det 45 minutter med tog inn til sentrum. Det siste flyet tilbake til Rygge har avgangstid 18.25 og dermed blir det mulig å ta en dagstur til den engelske hovedstaden skriver sa.no.

Flere flyvningerEn rekke flyselskaper har direktefly til London daglig. En undersøkelse sa.no har gjort viser at det er hele 16 direktefly fordelt på fire forskjellige flyplasser på Østlandet til den engelske hovedstaden en vanlig hverdag. Det igjen fører til at prisene presses ned. Ryanair flyr til London for 200 kroner inkludert alle avgifter- uten bagasje. Norwegian starter på 399 kroner, mens du må betale 627 og 664 kroner hos henholdsvis British Airways og SAS. Alle priser gjelder en vei. (moss-avis)
annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart