-->

13. januar 2010

Ryanair halverer Rygge - Stockholmtilbudet

Lavprisselskapet halverer flyvningene til Stockholm Skavsta flyplass. I fjor høst lanserte selskapet med brask og bram to daglige flyvninger fra Moss Lufthavn Rygge til Skavsta. Nå kutter Ryanair ut morgenflyet. Fra april måned vil man annenhver dag sette opp henholdsvis kvelds- og morgenfly.
Det er svake passasjertall som gjør at Ryanair legger om på rutetidene.
– Vi er ikke misfornøyd med utviklingen på Rygge, men slik situasjonen er har vi valget mellom å trappe ned eller doble innsatsen på ruten til Skavsta. Vi konkurrerer jo både med Norwegian og SAS på Stockholm. Vi velger heller bruke mer av vår kapasitet på andre ruter som er mer etterspurt, sier Erik Elmsäter som er Ryanairs salgs og markedsansvarlig for Norden.

Elmsäter legger til at passasjerutviklingen til og fra Spania og London er svært god. Også etterspørselen etter turer til Øst-Europa er bra. Elmsäter sier Ryanair regner med økende interesse for Øst-Europa fordi man her kan få svært rimelige opphold.

- Kommer Ryanair med flere destinasjoner på Moss Lufthavn Rygge?
-Det kan jeg love at vi gjør. Til sommeren vil vi lansere flere nye reisemål, sier Erik Elmsäter til Moss avis.

Det skal legges til at det irske lavprisselskapet har prøvd seg på denne ruten tidligere, i fra Torp, uten at det ble en suksess. Ruten ble lagt ned etter en kortere driftsperiode.

Her er Ryanairs rutetabeller for vårens satsinger på Rygge

Foto: ukjent

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart