-->

11. januar 2010

SAS var Europas mest punktlige selskap i 2009

SAS var Europas mest punktlige selskap i 2009. Hele 89.11% av SAS’ landinger skjedde på tid. SAS var også verdens tredje mest punktlige selskap, etter Japan Airlines og ANA (All Nippon Airways).
- Vi er svært fornøyde med å være Europas mest punktlige selskap, og helt oppe på topp tre på verdensbasis. Denne posisjonen bekrefter at vi overholder vårt løfte om å minimere tiden våre kunder bruker på å reise, sier John Dueholm, CEO i SAS Scandinavian Airlines. Våre medarbeidere gjør en fantastisk jobb for å sikre at flyene kommer fram i henhold til tidtabell, til tross for de krevende vær- og vinterforholdene vi har i Skandinavia.

Alle selskapene i SAS konsernet, som også inkluderer Widerøe og Finlands Blue1, var blant de mest punktlige i verden i fjor i henhold til www.flighstats.com som registrerer at flyselskapene har en forsinkelse hvis ankomsten er senere enn 15 minutter etter rutetid.

Widerøe var Europas beste flyselskap de to siste månedene av året. I desember med mye juletrafikk var 83,99% av alle Widerøe-flyene i rute, med SAS på 78,27%. Konkurrentene British Airways og Norwegian hadde henholdsvis 67,31% og 61,11% i punktlighet.

Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.

Les også at reiselivsbransjen nylig kåret SAS til det beste flyselskapet i Norge

Foto: SAS

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart