-->

6. februar 2010

Norwegian dropper Rygge - Valencia

Det blir ingen sommerrute til Valencia i regi av Norwegian. Dermed blir Ryanair alene om den destinasjonen fra Moss Lufthavn Rygge.
Norwegian hadde i utgangspunktet Valencia med i sommerprogrammet
.

Ruten var lagt ut for salg to dager i uka i skolens sommerferie. Men interessen har tydeligvis ikke vært god nok. For denne uken valgte flyselskapet droppe flygingene til den spanske kystbyen.

Det bekrefter også kommunikasjonsdirektør i Norwegian, Anne-Sissel Skånvik.

– Ja, sommerruten til Valencia forsvinner, sier hun i en kommentar.

Løpende vurdering
Kommunikasjonsdirektøren viser til at Norwegian gjør en løpende vurdering av ruter. Det betyr at det alltid vil kunne komme endringer i ruteprogrammet.

– Det er interessen fra kundene og etterspørselen som i stor grad styrer hvor vi flyr. Det gjelder også hvor vi skal sette inn ny kapasitet når vi får inn nye fly som har større kapasitet.

Selv om Valencia forsvinner fra rutekartet til Norwegian, utelukker ikke Anne-Sissel Skånvik nye og spennende reisemål i stedet. Det vil hun informere om så snart det er klart.

Etter det SA erfarer har flyselskapet fortsatt planer om å sette inn sitt tredje fly fra Moss Lufthavn Rygge.

Ryanair fortsetter Østfoldingene kan imidlertid fortsatt reise til den spanske byen. Valencia er nemlig en del av den store satsingen til Ryanair til våren. 31. mars starter de flyvninger til Valencia to ganger pr. uke, på onsdager og søndager. Flyene er satt opp med avgang i fra Rygge klokken 15:05 og flytiden er på 3 timer og 45 minutter.

Fra det tidspunktet vil både Norwegian og Ryanair konkurrere om passasjerene til Alicante, Malaga og Berlin. Begge selskapene flyr nemlig fra Rygge til disse tre byene.

Foto: Norwegian

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart