-->

18. februar 2010

Norwegian styrker innenrikstilbudet

Norwegian utvider med 48 nye, ukentlige avganger i Norge. Mellom Oslo og Bodø, Tromsø og Alta utvides tilbudet med flere avganger. Molde får kveldsfly fra Oslo. Norwegian har allerede denne uken lansert ekstra avganger fra Rygge både til Bergen, Bodø, Trondheim og Tromsø på lørdager. Nå lanseres en ytterligere satsing innenriks i Norge.Molde får fra 6. april det lenge etterspurte kveldsflyet fra Oslo med avgang kl 22.15. Flyet får nattstopp i Molde og vil gå fra Molde kl 06.45 alle hverdager. Dermed forbedres kraftig mulighetene for å komme videre til andre destinasjoner via Oslo. Ruten vil øke muligheten for forretningsreisende som skal på dagsmøter - enten i Oslo eller andre destinasjoner i og utenfor Norge.

Mellom Oslo og Tromsø øker antall avganger til fem daglige på hverdagene. Mellom Oslo og Bodø øker antall avganger til fire. Med en ekstra rundtur på kvelden forbedres mulighetene til korrespondanse med andre destinasjoner fra disse to byene i Nord-Norge. Til Alta blir det nå to daglige avganger fra 29. april. De øvrige endringene trer i kraft fra 6. april.

- Vi har utvidet og endre ruteprogrammet i tråd med den etterspørselen og de ønskene vi har sett fra våre passasjerer. Vi er også opptatt av å gi våre nord-norske passasjerer et utvidet tilbud, derfor øker vi til Alta, Tromsø og Bodø både fra Oslo og Rygge, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian, i en kommentar til oss.

Foto: Thomas Laupstad

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart