-->

24. februar 2010

Ny fotballrute fra Rygge

Ikke før har det irske lavprisselskapet Ryanair lansert sin rute nummer 27 til Kaunas, så lanserer de enda en ny rute, nå til fotballmetropolen Newcastle i Storbritannia.

Ryanairs vekst på Moss lufthavn Rygge ser nær sagt ut til å være grenseløs. Det er ikke mer enn to uker siden vi fikk presentert forrige satsing, da til Kaunas, Litauens nest største by. Det har skjedd store forandringer ved østfoldflyplassen siden sommeren 2009, da annonserte Ryanairs, Michael O’ Leary, at selskapet skal trafikkere 8 ruter fra Oslo Rygge, i desember samme år kom O’Leary med en litt tidlig julegave til det norske folk og annonserte baseetablering som medfører stor ekspansjon fra Oslo Rygge. Siden da har ytterligere nye ruter blitt lansert og Ryanair vil fra mars ha totalt 28 ruter til Europas mest spennende reisemål direkte fra Oslo.

Ved flyplassen er man også glade for den nyannonserte ruta. På spørsmål fra Osloairports.com om den nye satsingen, svarer Silje N. Thoresen, markedssjef på Rygge Sivile Lufthavn AS:

- Vi er veldig tilfredse med å få Newcastle som nytt tilskudd på ruteprogrammet. Dette er en destinasjon som har vært etterspurt og vi har store forventinger til ruten, både fra det norske markedet og innkommende turister. Vi ser fram til en sommersesong med en nærmere tredobling av reisetilbudet ut fra Rygge.

Den nye ruta starter opp 19. mai med tre ukentlige avganger, mandag, onsdag og fredag. Fra Rygge (FR3333) er det avgang kl. 17:10, med ankomst Newcastle 18:10. Returen (FR3334) går kl. 18:35 og er på Rygge 21:35. Alle tider er lokale.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart