-->

1. februar 2010

Ryanair vurderer prisøkning - på sikt

Flyselskapet Ryanair som har flest flyvninger fra Moss Lufthavn Rygge vurderer å øke prisene på billettene. Årsaken er at selskapet skal nå sine resultatmål. Det skriver den britiske avisen The Guardian på sine nettsider og siterer nyhetsbyrået Reuters.

Mandag sa lavprisselskapets finansdirektør Howard Miller til Reuter at selskapet må øke prisene "et stykke frem i tid" dersom selskapet skal nå sine langsiktige mål for overskuddsvekst.


Bedre resultat
Varselen om høyere priser kommer samtidig med at selskapet har lagt frem et resultat som er bedre enn året før og samtisig som analytikere spår at selskapet vil fortsette å vokse dersom de kutter priser og stimulerer etterspørsel. Mandag la selskapet frem for månedene oktober til desember. I disse månedene har Ryanair redusert underskuddet fra 102 millioner euro i 2009 til 11 millioner euro i 2010. Antallet passasjerer har samtidig økt med 14 prosent til 16 millioner. Selskapet tar ifølge toppsjef Michael O`Leary andeler fra andre. Han regner med at Ryanair vil øke sine markedsandeler ytterligere i Skandinavia. (moss-avis.no)


annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart