-->

26. februar 2010

Rygge-Ekspressen har tilbudet klart

I takt med Ryanairs utvidelser av tilbudene på Moss lufthavn Rygge, må selskapet Unibuss, som drifter både ekspressbussen til Torp og Rygge, følge opp og utvide sitt tilbud. Nå er busstidene klare for de nye destinasjonene som åpner om en måneds tid.

I slutten av mars etablerer det irske lavprisselskapet Ryanair sin første norske base på Moss lufthavn Rygge, og utvider rutetilbudet sitt kraftig. Pr. i dag har selskapet annonsert 28 direkteruter fra Østfold til destinasjoner i Europa.

Rygge-Ekspressen som trafikerer strekningen Oslo Bussterminal - Rygge - Oslo Bussterminal har nylig lagt ut rutetabellen som inkluderer de nye destinasjonene som starter i slutten av mars.

Morgenbuss
Allerede klokken 04:00 ruller første buss ut fra bussterminalen i Oslo når de nye rutene starter opp. Det er for å kunne serve de faste morgenrutene som starter opp/ allerede eksisterer. Med det nye morgentilbudet vil det være mulig å ta buss som passer med Ryanairs morgenfly til Stockholm og London, samt Norwegians morgenfly til Bergen og Stavanger. Morgenbussen vil gå alle dager, inkludert i helgene.

Rygge-Ekspressen har avgangstider fra Oslo Bussterminal til alle Ryanair og Norwegian utenlands flyavganger fra Moss Lufthavn Rygge.
Avgangstidene følger flyavgangene til Ryanair og Norwegian, slik at Rygge-Ekspressen vil ankomme flyplassen ca. 45 min. på utland og 30 min. på innland før siste innsjekktid.

Rygge-Ekspressen kjører E6 mellom Oslo Bussterminal og Rygge flyplass, og stopper på følgende steder:

Oslo bussterminal – Ryen – Mortensrud terminal - Korsegården – Moss Lufthavn Rygge

Kjøretiden mellom Oslo og Rygge er på 60 minutter.

Du finner aktuell tidtabell ved å søke på Rygge-Ekspressen.no

Foto: Unibuss

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart