-->

25. mars 2010

Finn andre tweetere på flyplassen

Sitter du og venter på et forsinket fly hjem og kjeder deg ? Bare veldig nysjerrig på om andre twittere er på flyplassen du er, eller kunne du tenke deg å ta en kaffe og bli kjent med en som også venter på flyet ? AirportBuddy kan kanskje hjelpe.
Denne nye tjenesten er like enkel som den er genial.

Tenk deg at du sitter på flyplassen i Roma, Singapore, London, Kirkenes eller Los Angeles og kunne tenke deg kontakt med andre (nordmenn) på samme flyplass. Da logger du deg på din egen twitterkonto og så skriver du #boarding etterfulgt av flyplassens 3-bokstavs-kode, f.eks OSL for Gardermoen, deretter sender du den tweeten avgårde. Andre som sitter på samme flyplass som deg, og som også har sendet denne tweeten og blitt "registrert" i AirportBuddy-systemet, vet nå at du befinner deg på flyplassen.

Er du for eksempel på flyplassen i Madrid, send en tweet som ser slik ut: #boarding MAD
Du vil automatisk få en tilbakemelding på at du er registrert, samtidig får du en oversikt over andre twittere på Barajas lufthavn i Madrid, som har registrert seg i dette systemet.
Du kan også klikke deg inn på boarding.fr og finne ut hvem som er online, og kontakte andre tweetere derifra, ved å klikke på ikonene på verdenskartet.

Kanskje du trenger et godt shoppingtips på Schiphol, tweet #boarding AMS og se om du får kontakt med en som kan hjelpe deg.
Lyst å ta en kaffe med en ukjent på Montreal internasjonale lufthavn i Canada ? Send en tweet med koden #boarding YUL og se om du finner en kaffetørst buddy.

De siste hundre som til en hver tid er registrert på nettsiden vil synes på kartet, og "ditt ikon" synes på nettsiden i en time. Tjenesten er gratis og du kan twittre fra både pcen og mobilen.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart