-->

4. mars 2010

Widerøe direkte Oslo - Brønnøysund

Widerøe starter direkterute fra oslo til Brønnøysund fra 10. mai, med fire ukentlige avganger. Fra juni trappes ruten opp til fem ukentlige rundturer. Den nye ruten er et resultat av at Widerøe ønsker å satse enda sterkere på Brønnøysund i tiden fremover.

- Det er svært gledelig å annonsere en direkterute mellom Oslo og Brønnøysund. Mange Widerøekunder har ønsket seg en slik rute og det er flott å kunne komme dem i møte på det, sier administrerende direktør i Widerøe, Lars Kobberstad.

Selskapet har merket en stor etterspørsel i markedet, spesielt fra oljebransjen. - Vi har sett en positiv utvikling i lokalmarkedet. Det, sammen med en tett dialog med næringsliv og politikere i regionen, gjør at vi nå starter opp en direkterute, sier Kobberstad.

Widerøe skal fra 10. mai fly strekningen med Dash 8, med plass til 39 passasjerer. Salg av billetter starter i neste uke. - Med billettpriser fra 598 kroner en vei vil dette bli et godt tilbud både for jobbreisende og for ferie – og fritidsreisende. Avgangstidspunktene blir kl 1200 fra Oslo og kl 1400 fra Brønnøysund og ruten ventes i salg i løpet av neste uke, sier Kobberstad.

Den nye ruten vil også bidra til økt turisttrafikk til Helgeland. - Direkteflyet er en god mulighet for de som vil oppleve nydelig natur midt i ”Himmelblå -land”, forteller Kobberstad til slutt.

Foto: Widerøe

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart