-->

26. mai 2010

Ryanair utvider Rygge - Barcelona

Fra høsten av blir det mulig å velge mellom syv ukentlige avganger til og fra Moss lufthavn Rygge og Barcelona. I september starter Ryanair opp sin nye base på hovedflyplssen El Prat, og Rygge får tre ukentlige avganger dit. I tillegg fortsetter selskapet sine flyvninger til Barcelona-Girona.


Ryanair annonserer i dag en ny rute mellom Rygge og Barcelonas hovedflyplass El Prat, som er Ryanairs 42. basestasjon. Den nye ruten vil knytte de to byene sammen med tre ukentlige frekvenser fra 2. september 2010.

- Den nye spennende ruten er den 7. destinasjonen til/ fra Rygge til Spania. Det er også den andre flyplassen i Barcelona regionen som vi nå operer til/ fra Rygge: passasjerene har nå valget mellom å fly enten til/ fra Barcelona-Girona eller Barcelona El Prat 7 ganger i uken, forteller Stephen McNamara, pressetalsmann for selskapet, i en kommentar.

El prat er lokalisert 10 kilometer sør for Barcelona by, mens Barcelona-Girona ligger rundt ti mil i fra byen og er den flyplassen Ryanair hittil har operert, fra både Torp og Rygge.
Totalt skal Ryanair operere 20 destinasjoner ut i fra El Prat, i tillegg til Rygge blir det flyvninger til Brussel, Paris og Roma for å nevne noen kjente byer, samt en rekke spanske byer.
Ryanair fortsetter også sine flyvninger fra Torp til Barcelona - Girona.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart