-->

3. juni 2010

Finn reise lanserer "Weekendkalender"

Flysøket på Finn reise utvides med weekendkalender.

– Vi har flere konkurrenter med lavpriskalendere, men etter det vi kjenner til, er dette den eneste norske weekendkalenderen, sier Kristin Sætevik, direktør for produkt og forretningsutvikling på Finn reise.
Kalenderen viser når det er billigst å dra på storbyferie, tre måneder frem i tid. Den viser flyreiser fra torsdag til mandag, til elleve populære storbyer.

Flere andre reiseaktører har lansert lavpriskalendere, blant annet Norwegian og SAS.

– Undersøkelser viser at brukerne våre drar på helgeturer til en storby én til to ganger i året. Derfor mener vi det er et marked for en weekendkalender. Det er vanligst å reise på storbyferie i forbindelse med en helg, så vi håper dette kan være et praktisk og oversiktlig verktøy, sier Sætevik.

Finn reise er en søkemotor som samler reiser fra en rekke aktører.

– Vår kalender viser billetter fra alle de viktigste selskapene. Slik blir det lettere å sammenligne hva som finnes av priser og tilbud, sier hun.

I første omgang kan man søke på helgeturer til disse byene; London, København, Stockholm, Oslo, Roma, Paris, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Nice og Praha. Planen er å utvide til flere byer etter hvert.

– Målet er at man skal finne helgeturen som passer best i forhold til pris, samt utreise- og hjemreisetidspunkt. Har du ikke bestemt hvilken by du skal til, kan du også se hvor det er rimeligst, ikke minst hvis du er ute i siste liten, sier Sætevik.

Ifølge Sætevik har de lagt vekt på å gjøre tjenesten så brukervennlig som mulig, og testet den på et utvalg av brukere.

Finn er eid av Media Norge som også eier Aftenposten

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart