-->

19. juni 2010

Tre nye ruter fra Gardermoen

Norwegian øker sin stasing på Nord-Afrika, og legger inn Agadir som ny destinasjon fra vinterprogrammet av.
Fra 6. november starter selskapet den nye ruten som blir den andre til Marokko. Fra før av flyr Norwegian fra Gardermoen til Marrakech, landets fjerde største by.
Nå har selskapet fått avgangs- og landingstider (slots) på Oslo Lufthavn Gardermoen for økt satsing på det afrikanske kontinent. Hver lørdag skal selskapet sende av gårde passasjerer fra Oslo Lufthavn Gardermoen til den afrikanske kystbyen som har vært et populært feriemål i mange år. Agadir har rundt 700000 innbyggere, og er også en av Marokkos mest utpregede badebyer.

Mer Tyrkia
Også den tyrkiske feriebyen Antalya skal få bedre forbindelse med Norge:

Det tyrkiske lavprisselskapet Pegasus, som flere norske charterselskap har benyttet i mange år på sin Tyrkiatrafikk, har søkt og fått innvilget avgangstider fra Oslo Lufthavn. Nå vil selskapet satse på egen rute til Antalya, som vil gå i direkte konkurranse med Norwegian som flyr til det populære ferieområdet både fra Gardermoen og Rygge. Ruten skal gå en gang i uken, og vil dekke feriemål som Alanya, Side, Kemer og Belek.

Russisk utfordrer
Norwegian får ny konkurranse også til St. Petersburg. Det nasjonale russiske selskapet Rossiya Airlines har varslet ny rute fra Oslo, som skal gå to dager i uken. Selskapet har hittil operert denne ruten i samarbeid med Norwegian, men har bestemt seg for å satse på egen hånd. (ap.no)

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart