-->

10. juli 2010

Vi har pusset opp Osloairports.com

Vi har i lengre tid planlagt en oppgradering av både utseende og systemet her på Osloairports.com.
Målet har vært å få et "freshere" design, rydde og samle elementer som hører sammen, og gi større redaksjonelle muligheter.Vi har etter to og et halvt års drift funnet tiden inne til å fornye oss litt mer enn tidligere. Fra å bare justere bakgrunnsfargene og legge til små detaljer, har vi denne gangen byttet ut hele plattformen vi er bygget på.

Redaksjonen har fått utvidet kapasiteten med å legge til en tredje kolonne på nettsiden, noe som gjør at vi lettere kan sortere elementer og tjenester vi tilbyr deg som leser.

I venstre kolonne finner du de redaksjonelle tjenestene som vår egen søkemotor, innstilt for søk i Osloairports.com. En oversikt over de 9-10 siste publiserte artiklene, snarveier til sosiale medier etc.

Høyre kolonne har vi avsatt til reise- og ferieplanlegging.
Her tilbyr våre samarbeidspartnere flybestilling, hotellbooking, leiebil m.m.
Vi gir deg muligheten til å søke opp de flyselskapene som flyr til din destinasjon, og du finner alle våre reiseguider, og en mengde praktiske tips og råd til reisen.

Vårt hovedmål er fortsatt å gi deg nyhetene fra Oslos tre flyplasser samlet på et sted. Derfor er og blir artiklene de viktigste, og har den sentrale plassen midt på siden, der de siste nytt alltid kommer på topp ettersom de publiseres. Vi har over 600 artikler i våre arkiver og du finner disse ved å søke med et eller flere ord/ fraser i vår søkemotor. Skriv f.eks. sas, rygge eller billetter - når du søker.
Du kan også bla artikkel for artikkel forover og bakover i nettsiden, det gjør du ved å klikke på nyere eller eldre innlegg nederst på siden.

Som før finner du oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen (osl), Rygge (ryg) og Torp (trf).
Disse ligger i nedtrekkmenyene under vår logo øverst på siden. En oversikt over direkterutene (ikke charter) er på plass, samt en væroversikt og andre tjenester.

Redaksjonen håper oppussingen faller i smak, for de som har fulgt oss en stund, vil du se at det meste er som før, men med litt annen design og plassering.
Bli med oss på de sosiale mediene i dag, og tips reiseglade venner og familie om oss.
God lesning og god tur !

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart