-->

7. september 2010

Mer bagasje hos Widerøe

Fra 1. oktober forenkler Widerøe hele sitt bagasjekonsept. Det innebærer at de reisende kan ta med minst 23 kg bagasje gratis. Dette gjør det også enklere med gjennomgående innsjekk når reisen skjer både med Widerøe og SAS.



Dagens bagasjekonsept er et vektbegrenset konsept. Våre kunder kan ta med seg 15 kg innsjekket bagasje uten ekstra kostnader. Denne kvoten økes nå med det nye konseptet. Det nye bagasjesystemet er likt for reise i hele Europa, og er harmonisert i hele SAS konsernet. Spesialbagasjekonseptet er også endret, og i de fleste tilfellene inngår slik bagasje som fribagasje, kun ski og golfutstyr har spesialpris.


På samme måte som tidligere er bagasje alltid inkludert når du reiser med Widerøe. Du får alltid ta med minst en innsjekket bagasje og en håndbagasje gratis. Det er inkludert i billettprisen og vi har ingen skjulte avgifter. Hvor mange kofferter og hva de kan veie varierer i forhold til hvilken type billett du har kjøpt. Er du EuroBonus Gull- eller Sølvmedlem, får ta med seg ytterligere ekstra bagasje uten kostnad, sier sjef for passasjerservice i Widerøe, Janne Soløy, til Osloairports.com.

De reisende kan ta med seg følgende bagasje gratis:

•Økonomi/happy - 1 x 23 kg , total maks 158cm (53x75x30)
•Økonomi ekstra/flex - 2 x 23 kg
•Business/full flex - 2 x 32 kg


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart