-->

25. januar 2011

SAS er Europas punktligste

(Illustrasjonsfoto)
SAS ble mandag offisielt kåret til Europas mest punktlige flyselskap i 2010, i konkurranse med alle de andre store flyselskapene på kontinentet.
Scandinavian Airlines ble mandag som Europas mest punktlige flyselskap av flystatistikk og -analyseselskapet Flightstats.

- Vi er særdeles stolte over å ha vunnet den offisielle kåringen som Europas mest punktlige flyselskap i 2010, sier John Dueholm, fungerende adm dir i SAS - Alle våre ansatte, fra teknikere, stuere, innsjekks- og gatepersonale, til de flygende, jobber hardt hver eneste dag for å yte den servicen som er typisk for SAS.

Med innovative innsjekksløsninger, Fast Track, og med en punktlighet i verdensklasse, er SAS i førersetet når det gjelder å tilby effektive flyreiser, slår Dueholm fast.

SAS var også nominert i kategorien “Verdens mest punktlige”, som det eneste flyselskapet utenfor Asia- og Stillehavsregionen. I kategorien ”Regionale europeiske selskaper” var SAS-eide Widerøe en av finalistene.

Flightstats dokumenterer resultatene av 150,000 flygninger hver eneste dag. De leverer statistikk og analyser, og real time status på flygninger, til millioner av reisende over hele verden.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart