-->

26. januar 2011

Tre nye ruter fra Gardermoen

(Foto: Osloairports.com)
Norwegian lanserer i dag tre nye sommerruter fra Gardermoen. Rutene går til Athen, Pristina og Sarajevo. Samtidig åpner Norwegian ny direkterute mellom Alta og Tromsø og mellom Bardufoss og Bodø.

- Det er viktig for oss å tilpasse tilbudet til det våre kunder etterspør. De nye sommerrutene fra Gardermoen er ønsket av kundene våre. Det samme er muligheten for direktefly til Tromsø fra Alta, og ikke minst har vi fått mange henvendelser som direkterute Bardufoss-Bodø, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam.

Ruten fra Gardermoen til Athen (Hellas) vil gå søndager og torsdager mellom slutten av april og midten av oktober. I tidsrommet juni-august flyr Norwegian også to ukentlige avganger til Sarajevo (Bosnia-Hercegovina) og Pristina (Kosovo). Nytt av året er også at ruten mellom Oslo og Venezia forlenges og øker fra to til tre avganger i uken.


Athen, Sarajevo og Pristina har stått på Norwegians ruteprogram før, men da ble rutene fløyet i fra Rygge. Rutene hadde et godt belegg på Rygge, men selskapet håper på enda bedre belegg på disse rutene ut i fra Gardermoen.

Nye reisemuligheter i Nord-Norge
De nye Nord-Norge rutene vil være helårs, og gå mellom Alta og Oslo via Tromsø og mellom Bardufoss og Oslo via Bodø. Dermed får de reisende fra Alta den lenge etterspurte direkteruten til Tromsø og tilsvarende får reisende mellom Bardufoss og Bodø direktefly. Reisende som skal videre til Oslo vil kunne sitte om bord i flyet mens passasjerer fra Alta og Bardufoss går av, slik at tiden på bakken kun vil være 20 minutter.

Norwegian starter også sommerrute Oslo-Lakselv i perioden 27. juni til 12. august med tre ukentlige avganger. Med unntak av Lakselv-ruten er de nye innenriksrutene helårsruter.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart