-->

23. februar 2011

SAS lanserer Smart Pass for en enklere reise

(Foto sas.se)
Som det nyeste i rekken av innovative løsninger, lanserer SAS nå et mobilprodukt som vil forenkle reisen for sine gullkunder; SAS Smart Pass. Denne uken skal produktet testes på en håndfull kunder i alle de tre skandinaviske landene, og det er Vigra Lufthavn i Ålesund som er først ute med tjenesten i Norge. Vigra, som kun har to utganger, er en godt egnet flyplass for å teste ut teknologiske nyvinninger. Derfor blir det også denne gangen teststasjonen for Smart Pass.



Smidigere reise
SAS Smart Pass, som etter hvert vil bli brukt på alle skandinaviske lufthavner, bygger på moderne mobilteknologi kalt NFC (Near field Communications). NFC-telefoner er ennå ikke særlig utbredt i Skandinavia, derfor tilbyr SAS foreløpig sin egen variant i form av en liten NFC-Sticker som festes på mobiltelefonen. I dette merket sitter en sender som aktiveres når den kommer i kontakt med en leser på et
berøringspunkt. Slike lesere vil finnes på Self Service-automater, i Baggage Drop, Security, Fast Track, Lounge, Tax Free og ved ombordstigning. (artikkelen fortsetter under bildet)

(Foto: sas.se)









- Undersøkelser blant våre kunder viser at de setter stor pris på våre mobile tjenester. Som vi ser det, er mobilen og NFC fremtiden, og vi er stolte å være et av de første flyselskapene i verden som tilbyr denne
smarte løsningen til våre mest lojale kunder. Det at kundene selv får være med på produktutviklingen er veldig spennende, sier Lena Rökaas, sjef for produkt og kundeservice i SAS, til osloairports.com.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart