-->

15. februar 2011

SAS til Dubrovnik

(Foto: SAS)
SAS tar opp kampen med Norwegian om de reisende til Dubrovnik i Kroatia. Selskapet flyr fra i sommer to ukentlige rundturer fra Gardermoen.Til sommeren får Norwegian konkurranse fra SAS når sistnevnte åpner sin sommerrute fra Gardemoen til Dubrovnik i Kroatia.

Lord Byron kalte denne byen Adriaterhavets perle. Fra kyst til innland opplever du Kroatia sin rike kulturarv. Vinteren er mild og sommeren er tørr og varm. Med et godt utvalg av koselige spisesteder, shoppingmuligheter, hvite sandstrender og krystallklart vann, kombinert med behagelig priser, er det meste på plass for en vellykket ferie.

Guide til Dubrovnik

Bykjernen Stari Grad, er rammet inn av standhaftige murer. Den kalkstein pregede ariktektueren og de tarrakottafargede takene og de bilfrie smugene, gjør dette til et perfekt sted å leske strupen ved en av de små barene og nyte synet av denne middelalderske byen. Byen ble restaurert etter krigen på Balkan på 1990-tallet, og i dag er gamle Dubrovnik i svært god stand og troner på Unescos liste over verdens kulturarv.

Les også: SAS til Madrid

SAS skal fly til Dubrovnik to ganger i uken med oppstart 28. juni.

Fra Gardermoen blir det avganger hver tirsdag og fredag kl. 10:10 med ankomst Dubrovnik kl. 13:10. Returen går kl 14:00 og flyet lander i Oslo kl. 17:00. Siste avgang er 12. august.

Her er utenlandsrutene fra Gardermoen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage