-->

30. mars 2011

Setter inn ekstra weekendfly fra Rygge

Illustrasjonsfoto
I høysesongen 17. juni- 31. juli vil Ryanair sette inn ekstra weekend-fly på Moss lufthavn Rygge. Flymaskinen skal ta unna den høye etterspørselen fra nordmenn som ønsker seg til reisemål i middelhavsregionen.

Her er destinasjonene som i sommer får flere fly (antall ukentlige avganger i parentes): Alicante (5), Barcelona(5), Bezier (Syd-Frankrike (3), Malaga(4), Palma de Mallorca (3) og Zadar i Kroatia (3).

- Vi er veldig glad for å kunne tilby reiseglade nordmenn enda flere muligheter til å komme seg til solrike og varme strøk denne sommeren for en billig penge. Vi har forventninger til at de nye avgangene vil bli svært populære og selge godt, sier Ryanair's markedssjef for Norden, Elina Hakkarainen.

Og flyplassledelsen er ikke mindre førnøye;

- Vi er svært tilfreds med at Ryanair tilpasser seg så lett markedets behov ved raskt å sette inn ekstra kapasitet når det er stor etterspørsel. Destinasjonene som er valgt ut er populære og de ekstra avgangene gir de reisende større fleksibilitet og flere valgmuligheter, sier adm.dir i Rygge sivile lufthavn AS Pål F. Tandberg.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart