-->

31. mars 2011

Nytt flyselskap på Rygge

Foto: City Airline
Det Gøteborg baserte flyselskapet City Airline, som flyr til 18 destinasjoner i Europa, fortsetter med sin vekst og åpner en ny daglig rute (mandag- fredag) mellom Stavanger og Rygge. Ruten har oppstart fra og med 9. mai 2011, og tar over ruten etter Norwegian.
Det blir daglige avganger mandag til fredag. Ruten vil trafikkeres med flytypen Embraer ERJ 145 (50 seter). Avgangene fra Stavanger er 12.40 med ankomst Rygge 13.35 Flyet letter fra Rygge klokken 14.05 og er i Stavanger 15.00

– Dette er en god rute for oss og historisk har det vært en bra flyrute som Norwegian tidligere har trafikert. Rutetidene er en konsekvens av ruten som går mellom Gøteborg og Stavanger og flytidene er satt ut fra tilgjengelighet og kapasitet. Det blir spennende å se hvordan markedet vil respondere, sier Jimmie Bergqvist, administrerende direktør i City Airline.

– Vi er glade for dette tilbudet til Stavanger. Det har vært stor etterspørsel etter en Stavanger forbindelse og mange har ytret ønske om å få ruten tilbake. Vi ønsker City Arline velkommen og lykke til på Rygge. Vi håper dette er starten på et større og bredere framtidig samarbeid!, sier Pål F. Tandberg, administrerende direktør i Rygge sivile lufthavn AS.

City Airline ble etablert i 2001 og har sitt hovedkontor i Gøteborg. City Airline flyr til Manchester, Birmingham, Lyon, Praha, Helsingfors, Zürich, Tallinn, Umeå, Luleå, Sundsvall, Nice, Åre/Östersund, Visby, Palma, Barcelona, Bergen, Stavanger og Malaga.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart