-->

20. april 2011

Ryanair relanserer egen nettside

Ryanair har lansert en oppgradert og redesignet versjon av hjemmesiden ryanair.com. Den nye siden er mer brukervennlig, gjør det raskere å booke billetter og gir enklere tilgang til tilleggstjenestene.

Ryanair har lansert en oppgradert og redesignet versjon av hjemmesiden www.ryanair.com Den nye siden er mer brukervennlig, gjør det raskere å booke billetter og gir enklere tilgang til tilleggstjenester som leiebil, hotell og forsikring. I tillegg inneholder den også Ryanairs ”Manage My Booking”, hvor passasjerer kan skreddersy sin reservasjon.

Ryanair vil frakte 75 millioner passasjerer i år og deres hjemmeside, www.ryanair.com, har over 180 millioner individuelle gjester hvert år, noe som gjør den til Europas største reisenettsted. Over 99% av Ryanair-billetter er booket online og passasjerer er bedt om å besøke siden for sjekke inn før de flyr. Ryanair lanserte annonser på sin hjemmeside i 2009, og den nye, oppgraderte siden vil tilby annonsører unik tilgang til Europas største reiseportal.

– Ryanairs passasjerer vil nå få enda enklere tilgang på våre lavprisreiser. Den nye nettsiden gjør at passasjerer kan navigere mellom Ryanairs tilbud og ekstratjenester enda raskere. Ryanair er Europas største reisenettside med 180 millioner besøkende hvert år, sier pressesjef i Ryanair, Stephen McNamara i en kommentar.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart