-->

13. april 2011

Tilbyr flere bussruter

Flybussekspressen utvider tilbudet
Flybussekspressen utvider busstilbudet mellom Fredrikstad-Moss og Oslo Lufthavn Gardermoen. Fra 1.mai blir det tidlig-avganger klokken 02.30 fra Fredrikstad til Gardermoen.







- Vi har i en årrekke hatt første avgang fra Fredrikstad klokken 03.30 med ankomst Gardermoen 05.40. Vi har hatt en del forespørsler fra passasjerer som skal reise med de første flyavgangene – både charter og rutefly- om å sette opp en tidligere avgang fra Fredrikstad via Råde og Moss”, sier markedssjef i Nettbuss Østfold, Harald Fleisje til moss-avis.no

- Nå imøtekommer vi disse ønskene ved å sette opp en avgang fra Fredrikstad klokken 02.30. Med ankomst Gardermoen klokken 04.40 vil man ha tilstrekkelig tid til innsjekking og sikkerhetskontroll, og rekke alle morgenavganger fra Gardermoen. I første omgang er dette et “prøveprosjekt” som vil gå frem til og med september måned, men vi håper selvsagt at publikum nå benytter seg av det tilbudet de har etterspurt, slik at dette kan bli en permanent avgang”, sier administrerende direktør i Flybussekspressen, Bjørn Østbye.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart