-->

9. mai 2011

Stavangerflyet har lettet

Mandag tok City Airline for første gang av fra Moss lufthavn Rygge til Stavanger. Starten på den nye ruten ble feiret med å servere musserende drikke og sjokolade til de reisende.


De aller fleste reisende på denne første flyturen, reiste til Stavanger i forbindelse med forretninger og var svært glade for at forbindelsen mellom Stavanger og Rygge er gjenopprettet.

- Ruten mellom Stavanger og Rygge er veldig bra for oss for at vi skal få en jevn flyt i produksjonen samtidig som ruten passer godt inn i vårt samarbeide med Skyways*. Historisk har dette vært en bra flyrute som Norwegian tidligere har trafikkert. Vi har lenge sett på denne ruten og nå passer det for oss å ekspandere, sier Martin Lansinger, kommersiell direktør i City Airline.

- Ruten mellom Stavanger og Rygge er viktig for oss. Etterspørselen etter en rute til Stavanger har vært stor og mange har uttrykt ønske om å få tilbake ruten. Vi ønsker derfor City Airline velkommen og ser derfor fram mot en vellykket rute til Rygge og håper dette er begynnelsen på et bredere framtidig samarbeid med City Airline og Skyways, sier Pål F. Tandberg, adm.direktør i Rygge sivile lufthavn AS.


*Skyways kjøper det Gøteborgbaserte flyselskapet City Airline. De to selskapene fortsetter under felles navn: Skyways. De to selskapenes rutenett skal slås sammen, noe som vil gjøre "nye" Skyways til en av de ledende regionale operatørene i Skandinavia.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart