-->

26. mai 2011

To nye SAS-ruter

Foto: SAS
SAS skal etter det Osloairports kjenner til være klare med to nye ruter fra Oslo til vinteren. Den ene ruten går til Palanga/ Klaipeda i Litauen og den andre er til Geneve i Sveits.Palangaruter er klar for take-off fra 31. oktober i år, med tre ukentlige avganger - hver mandag, onsdag og fredag. Flyet letter 11:30 og er framme i Litauen 13:50, returen går 14.30 med ankomst Oslo Gardermoen 14:30. Alle tider er lokale.

Fra før flyr Norwegian direkte til denne byen, som de startet som en ren sommerrute fra Rygge. Nå står Palanga på rutekartet deres året rundt.

Palanga er en liten by som ligger ved den baltiske kysten, nordvest i landet, ikke langt unna Klaipeda. Området har sjarmert seg inn i feriesyke hjerter, og vokst opp til et yndig og velegnet turistmål, spesielt sommerstid. Mye av grunnen til dette er de billige prisene, landet er et sted man ikke knekker årsbudsjettet for å besøke, men et sted man definitivt får mye ut av pengene, og som det i tillegg koster lite å komme til.

LES PALANGAGUIDEN


annonse


Når det gjelder satsingen på Geneveruten vil denne gå på lørdager, trolig med oppstart 21. januar 2012. Planlagt avgang fra Oslo er 13.25 med ankomst Sveits 16:00, mens returen fra geneve går 16:55 og er på Gardermoen 19:30.
Norwegian opererer også 3 ukentlige runder til Geneve fra Gardermoen.

Geneve er Sveits nest største by, og ligger ved elva Rhonen, og det er et overveldende sted, hvor drømmer forblir drømmer, og virkeligheten overgår det meste. Det er et fantastisk sted å virkelig kjenne at man er i live! Her er man i pakt med naturen – høyt oppe i den syvende himmel, og kun et feilkjær fra helvete. For er du her vinterstid, bør du hive deg ut i de bratte alpene, for det er kort vei fra Geneve til alpeparadiser som Charmonix, Courmayeur, Megeve og Morzine.

LES GENÈVEGUIDEN

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart