-->

17. juni 2011

Ny Manchesterrute

Norwegian til Manchester (Norwegian)
Lavprisselskapet Norwegian legger i dag ut en ny rute fra Oslo Lufthavn Gardermoen.
Fra slutten av oktober skal selskapet fly til Manchester, tre ganger i uken


- Dette er en rute som har vært spesielt etterspurt i fotballmiljøet, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian til Aftenposten

Billettsalget starter i dag.

Fra 31. oktober
Det blir avganger mandag, onsdag og fredag og skulle dermed dekke behovet for fotballsupportere som tar turen over for å følge Premier League-kampene til United og City.
Mandag og onsdag tar flyet av fra Gardermoen kl 08:40 med ankomst 09:50. Returen er satt til 10:20 med ankost Oslo 13:30.
Fredager har Manchesterflyet avgang 12:00 fra Oslo med ankomst kl 13:10, flyet returnerer 13:40 og lander på Gardermoen 16:50. Alle tider er lokale.

Manchester, en industriby i nordvest-England med 0.5 millioner innbyggere, er også et yndet turistmål og har mer enn bare byens to store fotballag å vise frem. I dag fremstår den som en storby med alle storbyens tilbud og er ikke minst attraktiv for de mange som er på leting etter gode shoppingmuligheter. Ellers byr byen på hippe restauranter, festivaler og konserter.

På museumsfronten kan byen by på Industrial war museum, Museum of science and Industry og selvsagt et eget Manchester United museum. Også Manchester Art galleri er et populært mål for mange besøkende.

Norwegians rute kommer til å gå i konkurranse med SAS som også flyr fra Gardermoen.

LES MANCHESTERGUIDEN HER

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart