-->

22. juni 2011

Tre nye Norwegianruter

Norwegian lanserer vinterruter (Norwegian)
Norwegian lanserer i dag vinterprogrammet sitt og har bestemt seg for å åpne direkteruter fra Gardermoen til tre nye steder i Europa. De nye destinasjonene er til Poznan i Polen, Grenoble i Frankrike og Madeira, Portugal.


- Etterspørselen har vært stor og vi har stor tro på at alle destinasjonene vil friste våre passasjerer til å prøve noe nytt, sier kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen.

- Eksotisk ferieparadis
- Madeira er et eksotisk ferieparadis med vakker natur og et behagelig klima, mens Grenoble er et skiparadis som vi faktisk har flydd til tidligere, sier Sandaker-Nielsen til Aftenposten.

Grenoblepremieren er 7. januar 2012 og blir operert to ganger hver uke fram til utgangen av mars neste år.
Flyet letter tirsdag formiddag kl 10:00 med ankost 12:45, returen går 13:25 med ankomst Oslo 16:10.
Lørdag ettermiddag letter Grenobleflyet kl 14:15 og lander 17:00, returen er satt til 17:40 med ankomst Gardermoen 20:25

Madeira er et ettertraktet helårsferiemål med et mildt klima, enorm variasjon i vegetasjon og naturherligheter, kunsthåndverk, kniplinger og spesielle viner.

De glansede sidene i turistbrosjyrene prøver å fremstille Madeira som et livlig sted. Det er godt mulig det er blitt livligere enn før, men mest av alt er nok Madeira stedet man drar til når tempoet skal ned.

- Madeira var jo tradisjonelt for den velbeslåtte, britiske turisten. Det var jo det nærmeste stedet man kom til med behagelig klima. Derfor var øya opprinnelig for de «dannede klasser».

Madeira kommer på kartet fra 5. november i år og flyene vil gå hver lørdag til 24. mars neste år. 08:30 letter flyet og er på Madeira 12:45, hjemturen er satt til 13:30 med ankomst Oslo 19:45. Alle tider er lokale.


annonse


Polens vugge
Ifølge Sandaker-Nielsen er Poznan også en svært spennende destinasjon.

- Byen regnes ofte for å være Polens vugge, og er i dag et viktig senter for handel, industri, kultur og utdanning. Dessuten studerer mange nordmenn her, sier han.

Poznansatsningen er igang fra 1. november og flyene går hver tirsdag og lørdag til 24. mars 2012. Flyene letter fra Gardermoen kl 10:00 begge dager med ankomst Polen 11:40. Returen går 12:10 og flyet er på Gardemoen 13:45. Alle tider er lokale.

For en livlig langhelg i Polen er Poznan et fullverdig alternativ til Krakow og Warszawa. Byen ligger tre timer vest for den polske hovedstaden.

I Poznans eventyraktige gamleby finner du barer, kafeer, puber og restauranter på alle kanter.

Vinterpause
Mens nye destinasjoner legges til vinterprogrammet, blir andre direkteruter satt på pause. Typiske sommerdestinasjoner som Palma, Split, Pisa, Dubrovnik og Chania tar vinterpause fra Norwegian-programmet.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart