-->

14. juli 2011

Folk er fornøyde med Ryanair

Foto: Boeing Media
96% prosent av alle norske passasjerer vil fly Ryanair igjen. Nesten halvparten av de reisende fløy med selskapet fire eller flere ganger i fjor. Pris og destinasjoner er de viktigste kriteriene for å velge det irske lavprisselskapet. Alt i følge selskapets egne tall.Ryanair har, via en pressemelding, idag lagt fram resultatene fra en kundeundersøkelse som viser at 45 prosent av Ryanairs norske passasjerer fløy med selskapet minst fire ganger i løpet av 12 måneder, mens 28 prosent fløy minst seks ganger. Ryanairs undersøkelse, som ble utført på 458 passasjerer, bekrefter at pris og destinasjoner fortsatt er de viktigste kriteriene når man bestiller. 85 prosent sier Ryanair gir god verdi for pengene, 86 prosent er tilfredse med at flyselskapet holder rutetiden, og 96 prosent sier de vil reise med Ryanair igjen.

Åtte av ti passasjerer vil anbefale Ryanair til andre. Hele 99 prosent bestilte sin reise på selskapets nettsider, som over 70 prosent mener er enkel å bruke. 80 prosent synes det er nyttig å bli minnet på muligheten for innsjekking på internett. Ryanair er svært fornøyde med sin suksessen med sitt nettbaserte bestillingssystem, etter at 98 prosent av passasjerene sjekket inn på nett og skrev ut sitt ombordstigningskort før de reiste til flyplassen. 70 prosent av de som sjekket inn bagasje ventet mindre enn 15 minutter i skranken, mens bare seks prosent ventet mer enn 30 minutter.

Stephen McNamara i Ryanair
- Vi er svært glade for at 86 prosent av passasjerene reiste innenfor rutetiden og at 70 prosent av de som sjekket inn bagasje måtte vente mindre enn 15 minutter, sier kommunikasjonsdirektør i selskapet, Stephen McNamara i en kommentar.

I pressemeldingen opplyses det ikke om fordelingen mellom kjønnene, alder, geografisk bosted, når undersøkelsen er foretatt eller hvilke flyplasser i Norge passasjerene har reist til/ fra. 

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart