-->

12. juli 2011

Også Ryanair til Manchester

Ryanair satser på Mancester
Ryanair starter direkteflyvninger mellom Moss lufthavn Rygge og Manchester. Fra november blir det fire ukentlige rundturer mellom Østfoldflyplassen og fotballbyen. Ruten vil konkurere med både SAS og Norwegians som flyr i fra Gardermoen.


Den nye ruten vil ha oppstart i november 2011 og vil ha en frekvens på fire ganger i uken. Dette kommer som en følge av at Ryanair i dag har åpnet sin base nummer 45 i rekken ved Manchester flyplass.

- Manchester er en av Englands mest populære og spennende byer, så Ryanair er svært tilfredse med å kunne tilby denne destinasjonen til våre norske passasjerer. Nå har våre passasjerer generelt, og fotballfans spesielt, en enda større mulighet når de skal planlegge sin neste storbyferie, sier Elina Hakkarainen, Ryanairs Nordensjef, til Osloairports.com.

Her er Manchesterguiden

Manchester er nok mest kjent for oss nordmenn med toppklubbene Manchester United og Manchester City, men er også en kulturby kjent for musikk og kunst. Manchester er en usnobbete by som er lett og like. The Quays som er “Greater Manchesters” unike område ved sjøen er også verd et besøk, kun 15 minutter med trikk fra sentrum av Manchester. The Quays er kjent for å kunne tilby underholdning av verdensformat, samt mange kulturfasiliteter. Uansett om du liker komedie, drama, pop, poesi, teater, gateunderholdning, festivaler eller fotball er The Quays verd et besøk. Manchester er byen for topp underholdning uansett når du måtte ønske et besøk.

Også SAS og Norwegian
Også SAS er inne på denne destinasjonen med sine fem ukentlige avganger til Manchester, mens Norwegian for en måned siden annonserte at de vil fly tre ukentlige runder fra slutten av oktober, begge fra Gardermoen.

Rutetabellen
Ryanairs fly fra Rygge vil ha avganger på mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 10:10 med ankomst Manchester 11:05. Fra Manchester er avgangene satt til 06:40 med ankomst Rygge 09:35. Alle tider er lokale. Selskapet opplyser til oss at de regner med å komme igang med første avgang den 4. november, og at ruta etter planen skal fortsette gjennom vinteren og neste sommer.

Oppdatert 13.07.11 kl 13:17

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart