-->

19. juli 2011

Reduksjoner mellom Oslo og Helsinki

Foto: Pia Sundström/ Finavia
I slutten av april i fjor startet Norwegian kampen om kundene mellom Oslo og Helsinki, med to daglige turer. Til høsten forsvinner halvparten av flyene på strekningen.Ved oppstart av den nye ruten 29. april i fjor uttalte administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos følgende:

"- Norden er et naturlig satsingsområde for Norwegian, og det er en ny milepæl for selskapet når vi i dag starter å fly til Finland. Vi ser at det er åpning for en ny aktør i dette markedet. Flyprisene på disse strekningene har vært for høye og vi har et tilbud der både forretningsreisende og fritidsreisende får god valuta for pengene".

Samtidig med flyvningene fra Oslo til Helsinki, åpnet selskapet avganger fra Stockholm til den finske hovedstaden.

Fra 15. august tilpasser selskapet seg etterspørselen i markedet og kutter morgenavgangen i fra Oslo helt. Ettermiddagsavgangen klokken 14.15 flyttes til klokken 16.55 på hverdagene. Søndagsavgangene flyttes fra klokken 15.05 til 18.35.
Når vinterprogrammene tar over i slutten av oktober blir ettermiddagsavgangen et kveldsfly som letter fra Gardermoen klokken 19.50.
Søndagsavgangene vil da gå klokken 21.00.

Videre opplyste Kjos at "avgangstidene er godt tilpasset både forretningsreisende og fritidsreisende mellom de nordiske hovedstedene. Det går to daglige avganger på hverdager, morgen og kveld. Fra Oslo er det også en avgang på søndag".

Ruten mellom Oslo og Helsinki opereres også av selskapene Finnair og Blue1. Begge disse selskapene har avganger fra Gardermoen syv dager i uken.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart