-->

29. august 2011

Iceland Express forlenger sommersesongen

Foto: Iceland Express
Lavprisoperatøren Iceland Express forlenger sommerflyvningene fra Oslo-Gardermoen frem til den 29. oktober. Bakgrunnen er selskapets suksess med sommerens flyvninger over Atlanteren fra den norske hovedflyplassen.


I fjor sommer kom der islandske lavprisselskapet til Oslo og tok opp konkurransen med Icelandair og SAS.
Det var en suksess og de lovet å komme tilbake i år. Denne sommeren har ikke vært noe dårligere for selskapet. Billettsalget på ruten Oslo - Reykjavik - New York har gått over alle forventninger og islendingene forlenger derfor tilbudet sittog de velger å forlenge sommersesongen i Oslo til ut oktober.

Fra 1. september til 29. oktober er det tre avganger i uken fra Oslo til Reykjavik på Island og videre til New York. En tur-retur billett Oslo-New York via Island koster fra 3.894 kr. Oslo-Island tur-retur koster fra 1564 kr.

- Vi er ikke et lavprisselskap på samme måte som Ryanair eller Easyjet, men vi tilbyr valuta for pengene. Prisene våre inkluderer ikke mat om bord, som du kan kjøpe. Du kan også betale for underholdning på flyet. Servicen ligner det du får hos SAS og Icelandair, som heller ikke tilbyr gratis måltider lenger, sa Sigurdur Valur Sigurdsson i fjor, markedssjef i Iceland Express, om selskapets profil.

Flyturen til Reykjavik er på to timer og femti minutter, der du kan hoppe av og oppleve sagaøya i vest, eller du kan etter et par timers stopp fly videre til New York og Newark Liberty lufthavn. Med en lav dollarkurs er New York et shoppingeventyr, og prisene på Island er ca. 45 prosent lavere enn før landets økonomiske krise.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart