-->

23. august 2011

Norwegian forlater Rygge

Foto: Péter Adrasovszky/ Norwegian
Norwegian slutter å fly på Rygge fra og med januar 2012. Innenriksrutene mellom Rygge og Bergen og mellom Rygge og Trondheim flys til og med 2. januar . Utenlandsrutene opphører i månedsskiftet oktober/november.


Norwegian har flydd fra flyplassen de siste tre årene, men har ikke lenger basefly på Rygge. Flygningene på flyplassen har stått for under 1 prosent av Norwegians totale produksjon.

- I Norwegian er vi opptatt av å tilpasse oss våre reisendes behov, både i forhold til hvilke flyplasser vi flyr fra og med tanke på rutenettet for øvrig. For det første velger mange av våre reisende i Østlandsområdet å fly fra Gardermoen. Dette førte til at vi flyttet en del av trafikken fra Rygge til Gardermoen i sommerprogrammet. Når vi nå har besluttet å kutte ut Rygge fra og med starten på 2012 skyldes det kundetilpasning og fordi vi trenger flykapasitet til andre destinasjoner i vårt rutenett, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam.

Norwegians innenriksruter går i dag til Bergen og Trondheim, mens utenlandsrutene går til Alicante, Antalya, Malaga og Nice.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart