-->

20. august 2011

Tilbake til Dubai

Burj Al Arab (Wikipedia)
For tredje år på rad starter Norwegian opp sin vinterrute til Dubai i De forente arabiske emirater.
Det blir 3 ukentlige rundturer fra begynnelsen avoktober til slutten av mars neste år.3. oktober er det klart for sesongens første Dubaifly fra Gardermoen. Da letter Norwegianmaskinen med kurs for De forente arabiske emirater for tredje sesong på rad.

I slutten av oktober 2008 startet selskapet opp direkterute hit fra henholdsvis Stockholm og Oslo og var med dette det første europeiske lavprisselskapet som åpnet direkte ruteflyvninger til Dubai.

- Vi ønsker å utnytte mulighetene som den nye flåten gir oss og det er ingen grunn til at det ikke skal være billig å fly langt, sa Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian, for tre år siden.

Dubai har sakte, men sikkert klatret oppover popularitetskurven som reisemål. Strender, luksus, jeepsafari i ørkenen og shopping for en hver smak, har satt Dubai på reisekartet. Dubai er verdenskjent for sine luksuriøse hoteller, og det mest kjente av dem alle er verdens eneste syv- stjernershotell Burj Al Arab.

Her kan du lese mer om Dubai

Et raskt søk redaksjoenen har gjort viser at det i januar er mulig å få billetter helt nede i kr 1099,- en vei. Dubaiflyene fra Oslo vil gå mandag, onsdag og fredag, flytiden er på 7 timer.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart