-->

10. oktober 2011

Få EuroBonuspoeng på Flybussen

Foto: Flybussen.no
Fordi flybussen til SAS ikke har vinger - og således ikke kan fly - kan du fra neste måned innkassere flybonuspoeng hos SAS ved å ta bussen til flyplassen.

- Fra november tilbyr vi 200 poeng for hver enkeltreise med SAS Flybussen mellom Oslo og Gardermoen, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS. Men skal du fly innenriks, stopper poengmoroa når du går av bussen. For det sære og særnorske forbudet mot bonuspoen på innenriksflygninger gjelder fortsatt.

Det nye tilbudet gjelder kun mellom hovedstaden og Oslo lufthavn, ingen andre steder i landet.

- Poengene kan brukes til oppgradering, reiser og varekjøp om bord. Man kan skaffe seg bonuspoeng ved flere andre landbaserte innenrikssysler. Derfor er det bare naturlig å gi busspassasjerene bonuspoeng. Der er i luften det ikke er lov, sier Johansen.
Passasjerene trekker kortet når de trer inn i bussen og får sine poeng registrert.

Konkurransetilsynet, som førbød tildeling av bonuspoeng i norsk luftrom, har ikke hørt om SAS' siste utspill.
- Vi er klar over at både SAS og Norwegian har poengopptjening på andre typer tjenester. Vi er ikke kjent med busstilbudet, men bonusforbudet gjelder bare på norske innenriks flyruter, sier Karin Stakkestad Laastad - seksjonssjef for blan annet transport i Konkurransetilsynet, i dagens VG.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart