-->

4. oktober 2011

Ryanair lover økning på Rygge

Ryanair lover mer på Rygge
Ryanairs toppsjef Michael O'Leary lover en vesentlig økning i trafikken på Moss lufthavn Rygge i året som kommer. To millioner reisende er målet for 2012.Lover økt trafikk
Ryanairs toppsjef Michael O'Leary lovet på en pressekonferanse i dag å øke trafikken på Moss lufthavn Rygge i året som kommer. Målet er å komme over to millioner passasjerer i året på Rygge. Det er like mange passasjerer som har fløyet med selskapet fra denne flyplassen fra oppstart og frem til nå.

– Vi går inn for å vokse slik som flyplassen på Rygge ønsker å vokse, sier toppsjef O'Leary i Ryanair.

Flyselskapet nå går til kamp mot SAS og Norwegian for å kapre passasjerene med flere både innenlands og utenlandsruter fra norgesbasen på Rygge.

– To millioner reisende i 2012
Toppsjefen i det irske selskapet sier de vil begynne med å øke til 1,2 millioner passasjerer i 2011, før de etter planen skal runde 2 millioner i 2012. Likevel holder han kortene tett til brystet, og vil foreløpig ikke røpe hvilke ruter og destinasjoner det er snakk om.

– Vi vil ikke røpe noe for våre konkurrenter før vi har gått ut med dette til alle reisende, sier O'Leary.

Han håper de nye rutene vil kunne offentliggjøres tidlig i 2012, trolig i januar eller februar.

Styreleder i Rygge sivile lufthavn, Svein Hurlen, sier de er fornøyd med at Ryanair satser på å få opp passasjertallet fra flyplassen.

– For en flyplass er det antall passasjerer som gir inntekter, så vi er glad for den satsingen. Vi får et tilbud nå som dekker hele Europa, sier Hurlen, til NRK.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart