-->

29. november 2011

Få gratis internett på sms

Foto: Avinor
1.desember blir det enda enklere for passasjerer ved Avinor lufthavner, inklusive Oslo Lufthavn Gardermoen, å surfe gratis på internett – ved bruk av sms.


Over 500 000 passasjerer har benyttet seg av gratis internett siden Avinor og Oslo Lufthavn Gardermoen innførte dette i sommer, men dagens modell ved bruk av kort med kode skal nå byttes ut med en sms-basert løsning.

-Vi ser av brukertallene at tilbudet om gratis internett på lufthavnene til Avinor er svært populært, og fra tid til annen har vi gått tom for kort enkelte steder. Men med den nye løsningen vil vi ikke lenger oppleve dette problemet, sier sjef for marked og kommersiell utvikling i Avinor, Øystein Høsteland Sundby.


Med den nye løsningen som kommer 1. desember, så bestiller du brukernavn og passord på påloggingsportalen til Avinor sin IP-sone med mobilnummeret ditt når du er på lufthavnen. Du velger «Gratis Wi-Fi» og følger instruksjonene på siden. Deretter mottar du brukernavn og passord på sms. Enkelt og greit.

Det blir delt ut små vouchere (informasjonsbrosjyrer) til passasjerene i forbindelse med innføringen av den nye ordningen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart