-->

15. november 2011

KLM øker kapasiteten på Torp

KLM øker fra Torp
KLM kunngjør nå at de øker kapasiteten mellom Sandefjord Torp til Amsterdam Schiphol gjennom å etablere en tredje daglige flyvning til det nederlandske knutepunktet. Ruten vil være i drift fra sommeren 2012.


KLM har pekt ut Norge som et viktig og spennende marked i Europa med betydelig potensiale for vekst, og nå kunngjør selskapet at de etablerer en ekstra rute ut fra Sandefjord Torp fra sommeren 2012:

- Norge er ett av våre viktigste markeder, og fra sommeren 2012 etablerer vi en tredje avgang mellom Torp og knutepunktet Amsterdam. Det er et klart behov for økt kapasitet på ruten og det er dette vi nå med glede responderer på, sier Daniel Eggenberger, Country Manager for AIR FRANCE KLM i Norge.
Tilfreds lufthavnsjef
Økningen innebærer at KLM skaper bedre forbindelser for den internasjonale flytrafikken til og fra Torp, og gir også en annen viktig gevinst: Ventetiden i Amsterdam for reisende i transfer går betraktelig ned.

For Sandefjord Lufthavn Torp er nyheten fra KLM også svært gode nyheter:

- Det er en stor glede å kunne bekrefte at KLM øker fra to til tre daglige frekvenser fra Torp til Amsterdam. Ruten er svært ettertraktet, ja kanskje den viktigste utenriksruten blant det internasjonale næringslivet vi har i regionen. Det er 12 år siden KLM startet sin rute til Amsterdam fra Torp. Siden den gang har over en million reisende benyttet seg av ruten, sier lufthavnsjef Alf-Reidar Fjeld på Torp.

Godt samarbeid
Eggenberger er svært tilfreds med samarbeidet med Torp:

- Sandefjord Lufthavn Torp er en god og effektiv flyplass med en svært gunstig lokalisering på Østlandet. Vi ser frem til å fortsette det lange og gode samarbeidet med Torp, og gleder oss over å kunne benytte lufthavnen til å øke vår kapasitet til og fra Norge, sier Eggenberger.

Ruten opereres av KLM Cityhopper som benytter Fokker 70 jetfly med plass til 80 passasjerer. Knutepunktet Amsterdam Airport Schiphol gir reisende tilgang til KLMs globale nettverk som dekker mer enn 130 ulike destinasjoner. Tidtabellen for den nye frekvensen vil være klar i slutten av uken. KLM tilbyr i dag 19 daglige avganger til Amsterdam Airport Schiphol fra 6 forskjellige byer i Norge.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart