-->

22. november 2011

Nå kan du reservere sete hos Ryanair

Foto: Osloairports.com
Fra januar neste år vil det være mulighet for å reservere sete ombord i Ryanairs fly, på alle avganger. Men kapasiteten er begrenset og gratis er det ikke.


Det irske lavprisselskapet har siden mai i år testet ut reservasjon av seter på noen av sine ruter, fra januar blir det et tilbud til alle.

Ryanair opererer per i dag ikke med faste plasser ombord i sine fly, her er det førstemann til mølla som gjeleder, spesielt hvis du vil ha et spesifikt sete. De som har kjøpt prioritert ombordstigning slipper til like før de andre passasjerene, og har til en viss grad mulighet til å sikre seg sitt favorittsete.annonse


Med den nye tjenesten, kan du mot den nette sum av 10 euro, en vei, sikre deg favorittsetet, men utvalget er begrenset. Det er kun 21 seter som er til salgs, de er på rad 1 og 2, som gir deg kort vei inn og ut av flyet, samt på radene 16 og 17, hvor det er bedre benplass.
I den nye tjenesten, som er frivillig, er også prioritert ombordstigning inkludert, en tjeneste selskapet forøvrig vil fortsette å selge til prisen av 5 euro per flyvning.

På radene 16 og 17 som er ved nødutgangene er det bare mulighet for personer over seksten år å reservere sete, da reisende på disse setene må kunne åpne nødutgangen ved en eventuell evakuering.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart