-->

22. november 2011

Widerøe: til Gotland også i 2012

Foto: Widerøe
I flere år har Widerøe flydd en sommerrute mellom Gardermoen og Gotland, på den svenske Østersjøkysten. Det blir ikke noe unntak i 2012, i slutten av juni letter første sommerfly med nesa mot Visby.


Faktisk blir det et lite jubileum neste år, da er det femte år på rad Widerøe opererer denne sommeruten mellom Gardermoen og Gotland.

Gotland er Sveriges største øy, og ligger idyllisk til i Østersjøen, ca. 90 km fra fastlandet. Denne øya er perfekt for deg som er glad i å slappe av i naturskjønne omgivelser. Her kan du bade og sole deg på nydelige sandstrender. Du kan sykle, fiske, ride og golfe, eller ta del i et yrende natteliv i de sene timer.

Av severdigheter bør Visby domkirke, Ringmuren, vikingbyen og Pippis Villa Villekulla nevnes. Spesielt i sommerhalvåret blomstrer Gotland, og da kan man ta del i flere konserter, teater og middelalderspill.

Bestill allerede nå og sikre deg de beste prisene.

Stedet har også et og annet som frister den glade gastronom. Øya er nemlig et eldorado for trøffelelskere, i tillegg til en rekke andre kulinariske spesialiteter.

Mellom 27. juni og 11. august letter Widerøemaskinene fra Oslo klokken 11:10 hver onsdag og lørdag, returen går fra Gotland/ Visby klokken 13:00.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart